OM GOMAT.DK

2i
8
6
2 (17)
2 (6)
2 (4)
2 (12)
2 (8)
2
2 (6)

Materialet

På gomat.dk finder du materialer til suppelering af den daglige undervisning. Udgangspuktet er er bevæglese med et fagligt indhold.


Når jeg selv bruger materialerne, arbejder mine elever i små grupper eller makkerpar. Jeg vil gerne skabe et rum, hvor eleverne får mulighed for at snakke matematik med hinanden. 


Det er træningsopgaver med indbygget bevæglese og hukommelsesarbejde.


Når der printes en opgave fra hjemmesiden, er det en samlet pakke med alt hvad der skal bruges - opgave, lærerark, løsningsark, vejlendning.


Det eneste der evt. skal bruges kan være tape, klæbemasse eller snor til at fastgøre posterne i nærmiljøet.

Matematikken


Matematikken i materialet er træningsopgaver. Det er ikke tiltænkt at man skal tilegne sig ny viden, men at man bruger og træner viden i samarbejde med andre. For at få det bedste flow i opgaverne, vælges opgaver som ligger i elevernes mestringszone.


I stjerneløb og quizzer er opgaverne fagtematisk opdelt, mens de i temaopgaverne er blandede.


De logiske opgaver handler om at læse faglige ord og begreber samt at udlede logiske slutninger. 


Når jeg har sat en opgave til at være til et bestemt klassetrin, er det kun vejledende. Måske passer det bedre til et et andet trin for dig.


Du kender jo dine elever bedst!

Mig

Jeg er uddannet lærer med linjefag i engelsk og matematik. Jeg arbejder som matematiklærer i indskolingen og specialundervisningen, matematikvejleder PD, pædagogisk konsulent, skemalægger, og læremiddelforfatter.


Materialerne på hjemmesiden er nogle, jeg gennem årene selv har lavet og brugt i min undervisning.


Rettighederne til opgaver er mine. Med mindre andet er noteret er alle illustrationer i opgaver fra Canva. Rettighederne til fotos på siden tilhører også mig.


Jeg håber, andre også kan få glæde af dem.Dorte Vibe Querling Jacobsen.

Mere

Har du brug for hjælp til at bruge eller forstå løb og opgaver, er du velkommen til at skrive til mig på gomat@gomat.dk. Måske kan jeg hjælpe :-)